کدام نوع برنج سالم تر است؟

برنج قرنهاست که یکی از پرمصرفترین غلات در سرتاسر جهان بوده و دلیل خوبی هم دارد. برنج حاوی فیبر، کربوهیدرات، ویتامین، مواد معدنی و حتی مقداری پروتئین و چربی سالم است. این یک دانه همه کاره است که همه جا خود را نشان می دهد و تقریباً در هر غذایی قابل استفاده است. انواع مختلفی از برنج بر اساس تفاوت هایی مانند اندازه هسته، معطر، پردازش و رنگ وجود دارد.در اینجا ما چهار نوع مختلف برنج – سفید، قهوهای، سیاه و قرمز – را بر اساس رنگ و نقشی که ممکن است در رژیم غذایی ما داشته باشند یا نداشته باشند، بررسی میکنیم. برای ایده های دستور غذا، ۵ دستور العمل سالم برنج قهوه ای برای کاهش وزن را بررسی کنید. میلو اسپرت همراه باشید.
پودینگ برنج موکا
رایج ترین انواع برنج، برنج سفید است که در نقاط متعددی در سراسر فروشگاه مواد غذایی وجود دارد، اغلب یک عنصر اصلی در کیت های وعده غذایی است و در بسیاری از منوهای رستوران های محبوب ظاهر می شود. این یک غذای مقرون به صرفه است که طعم و مزه را جذب می کند و به خوبی با مجموعه ای از غذاها، از کاری گرفته تا سوشی گرفته تا جامبالایا و همه چیز در میان می آید. برنج سفید یک برنج غنی شده است که معمولا حاوی آهن، تیامین (ویتامین B1)، نیاسین (ویتامین B3) و اسید فولیک است. این آسیاب شده است تا نه تنها پوسته بیرونی، بلکه لایه های سبوس و جوانه مغز نیز از بین برود. در هر ¼ فنجان خشک حدود 160 کالری دارد.
اینو بخور نه اون
برنج قهوه ای یکی از شناخته شده ترین غلات کامل است، در کنار برخی از عموهای آن مانند جو، گندم کامل و کینوآ، زیرا حاوی هر سه بخش مهم غلات است: سبوس، آندوسپرم و جوانه. به اندازه کافی جالب توجه است، با این حال، برنج قهوه ای به طور متوسط در هر ¼ فنجان خشک در مقایسه با برنج سفید، تنها حدود ۱.۵ گرم فیبر بیشتری دارد، بنابراین تاثیر فیبر مشابهی با سایر غلات کامل موجود در بازار بر روی همتایان تصفیه شده خود ندارد. اگرچه گرم فیبر اضافی، که عمدتا نامحلول است، ممکن است با عمل به عنوان یک ملین ملایم برای سلامت دستگاه گوارش مفید باشد، اما تفاوت آنقدرها که مثلاً یک غلات تصفیه شده شیرین شده در مقابل غلات سبوسدار است، قابل توجه نیست.
برنج سیاه
برنج سیاه که با نامهای بنفش، ممنوعه یا برنج امپراطور نیز شناخته میشود، سالها در میان فرهنگهای شرقی رایج بوده است، اما ورودش به بخش غربی جهان کندتر بوده است. برنج سیاه وقتی خشک می شود سیاه به نظر می رسد، اما پس از پخته شدن، رنگ بنفش بیشتری به خود می گیرد. این برنج موروثی به دلیل غلظت آنتوسیانین ها، رنگدانه فلاونوئیدی، که ممکن است با بیماری های قلبی عروقی، سرطان و محافظت از بیماری های عصبی مرتبط باشد، مورد مطالعه قرار گرفته است. برنج سیاه در مقایسه با برنج قهوهای، فیبر و پروتئین بیشتری دارد، حدود پنج گرم پروتئین و سه گرم فیبر در هر ¼ فنجان وعده خشک. برنج سیاه را بهتر است در فرنی، سالاد برنج یا برنج سرخ شده میل کنید.
برنج قرمز
برنج قرمز یک دانه عمیق به رنگ قرمز/عسلی با طعمی ملایم و آجیلی و بافتی جویدنی است. برخی از تحقیقات موجود اثرات بازدارندگی مثبت برنج قرمز بر سرطان خون، سلولهای سرطان دهانه رحم و معده را به دلیل محتوای پروآنتوسیانیدین آن بررسی کردهاند. برنج قرمز همچنین ممکن است اثرات ضد دیابتی داشته باشد همانطور که در مقاله ای در سال 2016 از مجله شیمی کشاورزی و مواد غذایی مورد مطالعه قرار گرفت. این مطالعه افزایش 2.3 تا 2.7 برابری در جذب پایه گلوکز (که برای تنظیم مناسب قند خون مهم است) با قرار گرفتن در معرض عصاره سبوس برنج قرمز نشان داد. تجزیه و تحلیل انواع مختلف برنج همچنین نشان می دهد که برنج قرمز حاوی توکوترینول، نوعی ویتامین E است که با محافظت عصبی، فعالیت ضد سرطانی و کیفیت کاهش کلسترول مرتبط است. برنج قرمز در پلو، سالاد و سوپ فوق العاده عمل می کند.
کدامنوع برنج سالمتر است؟
بنابراین، کدام برنج را باید انتخاب کنید؟ برنجی را انتخاب کنید که با ذائقه شما مطابقت داشته باشد و برای غذاهای خاص مناسب باشد، مطمئن شوید که مواد تشکیل دهنده را برای جلوگیری از چاشنی یا نمک اضافه کنید تا بتوانید این مواد افزودنی را در آشپزخانه خود کنترل کنید. اگر برای تکمیل ایده غذا، میان وعده یا دسر خود به هر شکلی از برنج تمایل دارید، برنج سیاه را به عنوان بهترین انتخاب برای فیبر، پروتئین و توانایی احتمالی آن برای مبارزه با بیماریهای مزمن انتخاب کنید.
دیدگاهتان را بنویسید